+381 18 511 985 niturs.nis@gmail.com

Budimpešta – 4 dana, 2 noćenja

Cena
Od€89
Cena
Od€89
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2374

BUDIMPEŠTA je glavni grad Mađarske, stvoren 1873. godine od Budima, Obudima i Pešte, na tlu gde je nekad bilo Panonsko more. Broji oko 2 miliona stanovnika. Dunav razdvaja grad na Budim i Peštu. Budim – brdoviti deo, koji je šarmantnija i starija oblast, čijoj atmosferi doprinose kaldrmisane ulice, male živopisne kude i srednjovekovna kultura. Pešta je smeštena na prostranom i ravnom terenu i ona je komercijalna oblast. Odlikuje se modnim radnjama i širokim bulevarima. Ono što karakteriše Budimpeštu jesu mostovi, koji su bili srušeni u II svetskom ratu, pa su ponovo sagrađeni. Najača privredna grana je turizam, zahvaljujudi banjama i termalnim izvorima.

Detalji putovanja

BUDIMPEŠTA – SENT ANDREJA

Plan putovanja

1. danBEOGRAD

Polazak iz Beograda u 23:30h sa Turističkog terminala SP Lasta A.D., adresa autoput Beograd – Niš 4. Vožnja preko Subotice i Segedina sa kradim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.

2. danBUDIMPEŠTA

Dolazak u Budimpeštu u ranim prepodnevnim časovima. Razgledanje grada sa stručnim vodičem (Trg Heroja, Andraši bulevar, Opera, Baletski institut, Ruzveltov trg, lančani most Sečenji, Ribarski bastioni, crkva Sv. Mateje, Citadela, kraljevski dvorac, most Eržebet, ulica Vaci). Smeštaj u hotel. Slobodno popodne. U večernjim časovima fakultativna vožnja brodom po Dunavu uz vodiča na srpskom jeziku. Noćenje.

3. danBUDIMPEŠTA

Doručak. Slobodan dan za individualno razgledanje grada ili fakultativni odlazak do tržnog centra Campona uz posetu Tropikarijumu. Slobodno vreme. U večernjim časovima fakultativna večera u Čardi uz muzički program. Noćenje.

4. danBUDIMPEŠTA – SENT ANDREJA - BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativno: Odlazak u Sent Andreju. Obilazak Trga Vuka Karadžida, Požarevačka i Beogradska crkva, kuda Jakova Ignjatovida, krst Cara Lazara, muzej Srpske Pravoslavne crkve, Trgovački trg. Slobodno vreme. Povratak u Budimpeštu. Polazak za Srbiju u popodnevnim časovima. Dolazak u Beograd u večernjim časovima. Kraj programa

Cenovnik

TERMINI PUTOVANJA

HOTEL

CENA PO OSOBI

SPECIJALNA PONUDA

PROLEĆE: 25.04 – 28.04.2019. (siguran polazak)

***

89€

/

PROLEĆE: 16.05 – 19.05.2019.(siguran polazak)

***

75€

/

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan plaćanja.

*SIGURNI POLASCI IZ NIŠA (PARKING KOD TEMPA) i ČAČKA (ŽELEZNIČKA STANICA) – DOPLATA 20€; KRAGUJEVCA (TRŽNI CENTAR RODA) – DOPLATA 15 €. U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD.

Info

POPUSTI I DOPLATE

– Popust za decu do 10 godina u pratnji dve odrasle osobe 10 €,
– Treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 5 €,
– Popust za putnike na sopstvenom prevozu 15 €,
– Doplata za 1/1 sobu 40 €.

ARANŽMAN OBUHVATA

– Prevoz visokopodnim turističkim autobusima (tv, klima, dvd),
– 2 noćenja sa doručkom (švedski sto) u Budimpešti u hotelu sa 3*,
– Smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
– Razgledanja i obilaske prema programu,
– Usluge pratioca grupe tokom putovanja,
– Usluge lokalnog vodiča,
– Troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA

– Međunarodno zdravstveno osiguranje: za osobe do 19 godina 401,00 dinara, od 19 do 70 godina 602,00 dinara i od 71 do 86 godina 1.201,00 dinara,
– Fakultativne programe.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA

– Vožnja brodom – 15 € odrasli, 10 € deca;
– Tržni centar Campona sa ulaznicom za Tropikarijum – 15 € odrasli, 10 € deca;
– Izlet za Sent Andreju – 10 € odrasli, 5 € deca;
– Večera u Čardi uz muzički program – 25 € odrasli, 20 € deca.

Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 25 putnika.

HOTELI

SMEŠTAJ U NEKOM OD NAVEDENIH HOTELA ILI SLIČNOM:

Hotel Millenium  3* (Ex Tulip Inn) – se nalazi u blizini metro stanice Nagyvarad Ter. Do centra grada se metroom stiže za manje od 10 minuta. Svaka soba ima kupatilo, telefon, SAT TV, mini bar, internet pristup i klima uređaj. Više informacija na www.hunguesthotels.hu/en/hotel/budapest/hunguest_hotel_millennium.

Hotel Atlas 3* – nalazi u centru grada u blizini stanice Köztársaság. Svaka soba ima kupatilo, telefon, TV, mini bar i klima uređaj. Više informacija o hotelu na www.atlashotelbudapest.com

Hotel Zuglo 3* – Ima dobar položaj u blizini autoputa M3 i sajma Hungexpo u Budimpešti. Udaljen je 500 metara od trga heroja i dobro je povezan gradskim prevozom sa centrom. Sadržaj hotela: Zatvoreni bazen, đakuzi, sauna, restoran, parking… Svaka soba ima klima uređaj, SATTV, kupatilo, minibar i internet pristup. Više informacija o hotelu na www.zuglohotel.hu

MOGUĆNOST PLAĆANJA

1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate čekovima građana do 20.01.2019. godine (za programe u oktobru), do 20.04.2019. godine (za programe u novembru i decembru).

NAPOMENA

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Kalkulacija je rađena za najmanje 45 putnika.

Uz ovaj program važe opšti ulovi putovanja turističke agencije Plana Tours, licenca OTP 506/2010 od 04.03.2010.

Galerija
9 klijenata razmišlja o ovoj destinaciji!