+381 18 511 985 niturs.nis@gmail.com

Istanbul – 6 dana, 3 noćenja

0
Cena
Od€129
Cena
Od€129
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

446

Why Book With Us?

  • No-hassle best price guarantee
  • Customer care available 24/7
  • Hand-picked Tours & Activities
  • Free Travel Insureance

Get a Question?

Do not hesitage to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.

1.8445.3356.33

Help@goodlayers.com

ISTANBUL jedini grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta, nekadašnja prestonica 3 velika carstva: Rimskog, Vizantijskog i Otomanskog. Leži na Bosforu koji odvaja evropski deo Turske od njenog azijskog dela. Prvo je bio poznat kao Vizantion, kasnije kao Konstantinopolis i konačno kao Istanbul. Ne propustite da upoznate najslavniju građevinu Aja Sofiju koju je u 6 veku podigao imperator Justinijan i koja je služila kao najveći hrišdanski hram na svetu. Danas je najpoznatiji muzej u Turskoj.

Detalji

ISTANBUL

NOVA GODINA

6 dana, 3 noćenja

 

Program putovanja

1 danPOLAZAK

Polazak iz Srbije u popodnevnim časovima. Noćna vožnja kroz Bugarsku sa kradim pauzama za odmor.

2 danISTANBUL

Dolazak u Istanbul u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada: Golden most, Taksim, Zlatni rog. Silazak na Bosfor, Palata Dolmabahče, prelazak na azijsku stranu, brdo Čamlidža odakle se pruža neverovatan pogled na grad… Smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.

3 danISTANBUL

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni obilazak znamenitosti Istanbula u pratnji lokalnog vodiča – Plato Topkapi (Hipodrom, Plava Džamija, Aja Sofija, Dvorac Topkapi). Slobodno popodne. Individualni odlazak na DOČEK NOVE 2019. GODINE ili fakultativni odlazak u nacionalni turski restoran. Noćenje.

4 danISTANBUL

Doručak. Fakultativni odlazak u Vaseljensku patrijaršiju i na krstarenje Bosforom. Slobodno popodne. Noćenje.

5 danISTANBUL

Doručak. Napuštanje hotela. Nakon toga postoji mogudnost fakultativnog obilaska Dolmabahče palate ili slobodan dan za individualni obilazak grada. Polazak za Srbiju u večernjim časovima. Vožnja kroz Bugarsku sa kraćim pauzama radi odmora.

6 danPOVRATAK

Dolazak u Srbiju u popodnevnim časovima.

Cenovnik
TERMIN PUTOVANJA
HOTEL CENA PO OSOBI SPECIJALNA PONUDA
29.12. – 03.01.2019.

***

129€ /

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan plaćanja.

*SIGURNI POLASCI IZ NIŠA (PARKING KOD TEMPA) I ČAČKA (ŽELEZNIČKA STANICA) – DOPLATA 20 €; KRAGUJEVCA (TRŽNI CENTAR RODA) – DOPLATA 15 €. U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD.

Info

POPUSTI I DOPLATE

– deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 20 €,
– treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 5€,
– putnici koji ulaze u Nišu i Pirotu imaju popust 10 €,
– putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust 60 €,
– doplata za 1/1 sobu 40 €.

ARANŽMAN OBUHVATA

– prevoz turističkim autobusom (AC, TV, dvd),
– smeštaj u hotelu sa 3* na bazi tri nodenja sa doručkom (švedski sto),
– smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
– usluge pratioca grupe,
– usluge lokalnog vodiča,
– panoramsko razgledanje grada,
– troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA

– peronsku kartu za ulazak na BAS stanicu – 50 dinara po osobi ( plada se u agenciji ),
– međunarodno zdravstveno osiguranje
– fakultativne izlete

CENE FAKULTATIVNH IZLETA

– Aja Sofija + Plava Džamija + Hipodrom + Topkapi palata – 45 € (cena obuhvata ulaznice i usluge vodiča. U obizalak nije uključena poseta hamamu),
– Vaseljenska patrijaršija i Krstarenje Bosforom – 20 € (cena obuhvata obilazak patrijaršije, vožnju brodom i usluge lokalnog vodiča),
– Obilazak Dolmabahče palate – 30 € (cena obuhvata ulaznice za palatu i usluge vodiča. U obilazak nije uključena poseta hamamu.),
– Tursko veče – 30 €,
– Doček Nove godine u nacionalnom restoranu – 95 €.

Napomena: Za organizovani doček u restoranu je neophodno izjasniti se prilikom prijave aranžmana

Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 25 putnika.

 

HOTELI

Hotel Ephesus 3*

Lokacija: Hotel se nalazi u starom evropskom delu Istanbula, Aksaray – Laleli, na oko 1km od velikog pokrivenog bazara Kapali Čaršije, 2 km od istorijskog dela Istanbula, trga Sultanahmet, na kojem se nalaze najznačajnije znamenitosti ( Aja Sofija, Topkapi palata, Plava Džamija ). U blizini hotela su mnogobrojne prodavnice i restorani sa vrlo ukusnom turskom kuhinjom. Udaljen je 250 m od glavne ulice Ordu Cd, kojom saobrada moderan tramvaj linija T1, i 400 m od metroa, linija M2, sa kojim se stiže do trga Taksim – centra modernog evropskog dela Istanbula.

Sadržaj: Hotel raspolaže restoranom, kafeterijom, WiFi-om, parkingom, liftom.

Smeštaj: Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomodnim ležajem, opremljene kupatilom sa fenom za kosu, klimom, telefonom, SAT TV-om, mini barom.

Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja – švedski sto)

Više informacija o hotelu na http://www.hotelephesus.com/

 

Hotel Dalan 3*

Lokacija: Hotel se nalazi u starom evropskom delu Istanbula, Aksaray – Laleli, na oko 1km od velikog pokrivenog bazara Kapali Čaršije, 2 km od istorijskog dela Istanbula, trga Sultanahmet, na kom se nalaze najznačajnije znamenitosti ( Aja Sofija, Topkapi palata, Plava Džamija ). U blizini hotela su mnogobrojne prodavnice i restorani sa vrlo ukusnom turskom kuhinjom. Udaljen je 250 m od glavne ulice Ordu Cd, kojom saobrada moderan tramvaj linija T1, i 400 m od metroa, linija M2, sa kojim se stiže do trga Taksim – centra modernog evropskog dela Istanbula.

Sadržaj: Hotel raspolaže restoranom, barom, WiFi-om, liftom.

Smeštaj: Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomodnim ležajem, opremljene kupatilom sa fenom za kosu, klimom, telefonom, SAT TV-om.

Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja – švedski sto)

Više informacija o hotelu na http://www.dalanhotel.com/

 

Hotel Hamidiye 3*

Lokacija: hotel se nalazi u starom delu grada. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, minibar i klima uređaj. Sadržaj hotela: restoran, tursko kupatilo i sauna. U blizini hotela se nalaze prodavnice brze hrane, kafici, restorani. Više informacija o hotelu na: http://www.hamidiyehotel.com/

MOGUĆI NAČIN PUTOVANJA

1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja,
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.04.2019. godine

NAPOMENA

Za ulazak u R. Tursku rok važenja putne isprave mora biti najmanje 6 meseci od dana ulaska u R. Tursku. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od
putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Organizator putovanja nije ovlašden i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Preporučuje se putnicima, državljanima R. Srbije, da se informišu o uslovima ulaska u zemlju u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemogude
putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja
najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Plana Tours, licenca OTP 506/2010 od 04.03.2010.

Minimum za realizaciju putovanja je 50 putnika.

Napomena za prtljag:
Prtljag putnika sme da sadrži isključivo stvari za ličnu upotrebu i jedan kofer po osobi. Cena doplate za svaki dodatni kofer ili vedu kesu iznosi 20 eur.

Potvrda o garanciji putovanja:
Turistička agencija PLANA TOURS poseduje garanciju putovanja u visini od 300.000 evra za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0047 / 2018 od 25.01.2018. godine, polisa broj 300060664 od 28.12.2017. godine, Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad. Aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, Ulica Kondina br. 14, Beograd, +381.11/3228.686, +381.11/3228.687, prijavom na adresu ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs.

Galerija