+381 18 511 985 niturs.nis@gmail.com

PLOVDIV – SAJAM TEHNIKE

Cena
Cena
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2380
1 noćenje

Plovdiv, ovogodišnja evropska prestonice kulture je po veličini drugi grad u Bugarskoj, ali po lepoti i kulturno istorijskom nasleđu daleko ispred glavnog grada, a poznat je i po održavanju velikog madjunarodnog sajma tehnike. Nalazi se u Trakijskoj niziji na obalama reke Marice u podnožju Rodopskih planina na putevima od velikog međunarodnog značaja koji spajaju Sofiju  sa Istanbulom, ali i sa Burgasom i na dalje sa primorjemSo

Međunarodni Sajam tehnike  je jedan od najvećih sajmova tog tipa u Jugoistočnoj Evropi. Na 510000 m2 u 29 izložbenih hala ovaj Sajam je  ključno mesto za poslovne kontakte i dobra polazna osnova za nova tržišta. Ovo je mesto gde ćete videti najperspektivnije trendove kada su u pitanju inovativne tehnologije iz oblasti: mašinogradnje, transporta i opreme za autoservise, elekronike i elektrotehnike, telekomunikacija, kancalarijske opreme, energetike, zaštite životne sredine, metalurgije, hemije, građevinarstva, bele tehnike, audio i video opreme, opreme za pakovanje…

Detalji putovanja

        PLOVDIV – SAJAM TEHNIKE

       sa noćenjem u Sofiji

Program putovanja

1. dan26.09. / 27.09.2019. Niš - Plovdiv

Polazak iz Niša, sa parkinga preko puta restorana Gusar, kod tvrđave, oko 2:00h posle ponoći. Vožnja preko Pirota, Dimitrovgrada, prelazak državne granice sa Republikom Bugarskom, vožnja prema Plovdivu sa usputnim pauzama prema potrebama. Dolazak u Plovdiv u prepodnevnim časovima.
Odlazak na sajam – slobodno vreme za sajamske aktivnosti. Nakon obilaska Sajma, odlazak u stari deo grada, razgledanje istorijskog dela grada: Antički amfiteatar iz 2. veka, rimski stadion, crkva svetog Konstantina i Jelene, starog utvrđenja iznad reke Marice… Slobodno popodne i u dogovoreno vreme polazak ka Sofiji.
Dolazak u Sofiju u večernjim časovima, smeštaj u hotel. Noćenje.

2. danSofija

Doručak. Napuštanje hotela. Polazak u razgledanje grada sa vodičem (Hram Aleksandra Nevskog, Sobranje, spomenik Caru oslobodiocu, Crkva Sv. Sofije, Ruska Crkva, Rotonda, Crkva Sv. Nedelje, bulevar Vitoša…), slobodno vreme u centru grada, nakon čega je planiran odlazak u TC The Mall (The Mall je najveći šoping centar na ovim prostorima sa velikim brojem radnji i restorana). Za putnike koji ne žele da prate grupu, slobodno vreme u gradu za individualne aktivnosti, U večernjim časovima polazak za Niš. Dolazak u kasnim večernjim časovima. Kraj programa.

Cenovnik
TERMIN PUTOVANJA
HOTEL CENA PO OSOBI
27.09. – 28.11.2019.

***

5.990,00 dinara
Dodatne informacije

ARANŽMAN OBUHVATA:

• prevoz turističkim autobusom na navedenim relacijama,
• smeštaj u hotelu 3* u Sofiji na bazi jednog noćenja sa doručkom,
• organizovani odlazak do Sajma,
• obilazak Plovdiva i Sofijr u pratnji vodiča,
• odlazak do tržnog centra The Mall u Sofiji
• pratioca grupe

ARANŽMAN NE OBUHVATA

• individualne troškove putnika,
• putno zdravstveno osiguranje.

POPUSTI I DOPLATE

• doplata za jednokrevetnu sobu je 50% od cene aranžmana
• nema umanjenja za sopstveni prevoz

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

30% prilikom rezervacije, a ostatak 7 dana pre putovanja

Photos
6 klijenata razmišlja o ovoj destinaciji!