+381 18 511 985 niturs.nis@gmail.com

Rim – 6 dana, 3 noćenja

Cena
Od€179
Cena
Od€179
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1957
6 dana, 3 noćenja

RIM – glavni grad Italije i regiona Lacio, ali i najvedi i najbrojniji grad u Italiji sa oko 2,7 miliona stanovnika. Prema legendi, grad su osnovali Romul i Rem 21.aprila 753 godine p.n.e. pa sa pravom nosi ime VEČNI GRAD. Rim je kulturno-istorijski centar Italije i Evrope, a stari deo Rima je pravi muzej na otvorenom u kome se nalaze ostaci drevnih građevina, trijumfalni lukovi, trg sa fontanama, Koloseum… najveći amfiteatar ikada izgrađen u Rimskom carstvu.

Detalji putovanja

RIM
VATIKAN-POMPEJA-NAPULJ-TIVOLI

Plan putovanja

1. danMESTO POLASKA

Polazak iz Beograda u 15:00h sa parkinga turističkog terminal SP Lasta, autoput Beograd-Nis br 4. Putovanje kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju. Noćna vožnja.

2. danRIM

Dolazak u Rim u prepodnevnim časovima. Obilazak Rima: Via Aurelia, Vatikan, Crkva Sv. Petra, Trastevere, Cirkus Maksimus, Koloseum, Trg Republike, Forumi, Trg Venecije sa spomenikom Otadžbine, Kapitolski Trg. Smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.

3. danRIM – VATIKAN - RIM

Doručak. Fakultativna poseta Vatikanu sa lokalnim vodičem. Obilazak Vatikanskog muzeja i Sikstinske kapele. Po obilasku slobodno vreme. U večernjim časovima fakultativni izlet “Rim nodu” sa lokalnim vodičem. Povratak u hotel. Noćenje.

4. danRIM – POMPEJA - NAPULJ - RIM

Doručak. Fakultativni izlet do Pompeje i Napulja. Pompeja je antički lokalitet koji se nalazi 250km udaljen od Rima. U erupciji vulkana Vezuv, grad je zatrpan pepelom što ga je savršeno sačuvalo do današnjih dana. Razgledanje lokaliteta sa lokalnim vodičem. Po završetku razgledanja odlazak u Napulj, prestonicu južne Italije. Slobodno vreme za individualni obilazak grada. Polazak ka Rimu u popodnevnim časovima. Dolazak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

5. danRIM – TIVOLI - RIM

Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativno: Odlazak u Tivoli. Obilazak Vile d’Este – palate sa prelepim baštama. Povratak u Rim. Slobodno popodne. Polazak za Srbiju u večernjim časovima. Putovanje preko Italije, Slovenije i Hrvatske sa usputnim pauzama radi odmora. Noćna vožnja.

6. dan POVRATAK

Dolazak na mesto polaska u poslepodnevnim časovima. (Kraj usluga)

Cenovnik

TERMINI PUTOVANJA

HOTEL

CENA PO OSOBI

SPECIJALNA PONUDA

USKRS: 25.04 – 30.04.2019.

van centra grada 3*

179€

/

u centru grada 3*

219€

/

PRAZNIK RADA:

30.04 – 05.05.2019.

van centra grada 3*

179€

169€

u centru grada 3*

219€

/

PROLEĆE:

15.05 – 20.05.2019.

van centra grada 3*

169€

159€

u centru grada 3*

215€

/

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan plaćanja. *SIGURNI POLASCI IZ NIŠA (PARKING KOD TEMPA) i ČAČKA (ŽELEZNIČKA STANICA) – DOPLATA 20 €; KRAGUJEVCA (TRŽNI CENTAR RODA) – DOPLATA 15 € i NOVOG SADA (LOKOMOTIVA) – DOPLATA 10 €. U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD. SPECIJALNA PONUDA JE OGRANIČENA NA MAKSIMALNO 20 PUTNIKA PO POLASKU.

Info

DOPLATE I POPUSTI

– Deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 20 €,
– Treda odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 5%,
– Putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust 60 €,
– Doplata za 1/1 sobu 80 €

ARANŽMAN OBUHVATA

– Prevoz turističkim autobusom (TV, video i audio oprema, klima),
– Smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 3 nodenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
– Smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
– Razgledanja i obilaske prema programu,
– Usluge turističkog vodiča,
– Usluge lokalnog vodiča,
– Agencijske usluge.

ARANŽMAN NE OBUHVATA

– Gradsku komunalnu taksu u Rimu (uključujudi i okolinu) koja je stupila na snagu 01.09.2014. i to: za hotele sa 3* – 4.00 € dnevno, a za hotele sa 4* – 6.00 € dnevno i plaća se na recepciji hotela,
– Fakultativne izlete,
– Međunarodno zdravstveno osiguranje.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA

– Vatikan – 35 € odrasli / 30 € deca;
– Rim nodu – 10 € odrasli / 5 € deca;
– Tivoli – 25 € / 15 € deca;
– Pompeja, Napulj – 45 € odrasli / 35 € deca (obuhvata autobuski prevoz na relaciji Rim – Pompeja – Napulj – Rim, usluge vodiča na srpskom jeziku i pratnju obaveznog lokalnog turističkog vodiča u Pompeji, ulaznice za Pompeju).

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika

HOTELI

HOTEL VAN CENTRA GRADA:
Hotel Rouge et Noir 4* – nalazi u delu grada koji se zove Pjetralata, u blizini centra grada. Hotel ima besplatne šatl buseve koji voze od i do najbliže metro stanice. Sobe su renovirane i imaju: klima uređaj, SAT TV, kupatilo, sef, frižider, Wi – Fi intenet, telefon. Više informacija o hotelu na www.hotelrougeetnoir.it

HOTEL U CENTRU GRADA:
Hotel Lux 4* iz lanca Raeli; nalazi se u centru Rima u zoni stanice Termini, u neposrednoj blizini turističkih atrakcija. Sobe su dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene sa kupatilom, SAT TV-om, telefonom. Usluga: Noćenje sa doručkom (kontinentalni švedski sto). Više informacija o hotelu http://raelihotels.it/en/home
Hotel Floridia 3* iz lanca Raeli – nalazi se u centru Rima u zoni stanice Termini, u neposrednoj blizini turističkih atrakcija. Sobe su dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene sa kupatilom, SAT TV-om, telefonom. Usluga: Noćenje sa doručkom (kontinentalni švedski sto). Više informacija o hotelu http://raelihotels.it/en/home

Hotel Massimo d’Azeglio – nalazi se na 200 metara od železničke stanice Roma Termini i 15 minuta šetnje od Koloseuma. Sobe su dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene sa kupatilom, SAT TV-om, telefonom.
Usluga: Noćenje sa doručkom (kontinentalni švedski sto). Više informacija o hotelu http://raelihotels.it/en/home

MOGUĆI NAČIN PLAĆANJA

1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate čekovima građana, do 20.10.2018. godine (za polaske u junu i julu); do 20.12.2018. godine (za polaske u avgustu i septembru); do 20.01.2019. godine (za polaske u oktobru); do 20.04.2019. godine (za polaske u novembru i decembru).

NAPOMENA

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Minimum za realizaciju putovanja je 65 putnika.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Plana Tours, licenca OTP 506/2010 od 04.03.2010.

Photos
7 klijenata razmišlja o ovoj destinaciji!