+381 18 511 985 niturs.nis@gmail.com

SARAJEVO – 1 noćenje

Cena
Od€50
Cena
Od€50
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2340
1 noćenje

Sarajevo  – “ko nije bio, ne zna šta je propustio, a ko je jednom otišao – uvek mu se vraća”. Miljacka i dalje tiho teče, behar i dalje behara, a Sarajevo jeste gde je nekad bilo. Sarajevo – Mostar – Šarmantni splet istoka i zapada, opušteni tempo života, uživanje u laganom ispijanju kafe, nezaobilazni ćevapi na Baščaršiji, dovoljno za početak da Vas privuče da posetite, a onda i zauvek zavolite ovaj grad.

Detalji putovanja

SARAJEVO

SA OBILASKOM VIŠEGRADA I MOSTARA

 

 

Program putovanja

1. dan08.11. / 09.11.2019. Niš - Sarajevo

Polazak autobusa sa parkinga preko puta restorana Gusar, kod tvrđave, u kasnim večernjim satima. Vožnja preko Kruševca i Kraljeva. Nastavljamo noćnu vožnju prema Sarajevu sa usputnim pauzama radi odmora i regulisanja graničnih formalnosti… Jutarnja pauza za doručak, kafu i kolače u Višegradu – Andrićgradu, čiji je idejni tvorac naš poznati režiser Emir Kusturica (slobodno vreme oko 2 sata). Nakon obilaska Višegrada nastavak puta prema Sarajevu. Dolazak u Sarajevo u popodnevnim satima i razgledanje grada u pratnji stručnog vodiča: mostovi na Miljacki, Gradska većnica, Inat kuća, Careva džamija, Latinski most, pravoslavna crkva, katolička katedrala, Baščaršija (šetnja najstarijim gradskim ulicama pored Begove džamije, Kazandžiluk ulica do trga Sebilj gde se završava razgledanje – obilazak traje oko 2 sata)… Nakon obilaska smeštanje u hotel. Slobodno veče. Noćenje.

2. danSarajevo - Mostar

Doručak. Nakon doručka odjavljivanje iz hotela i fakultativni odlazak u Mostar. Nakon priče našeg vodiča o ovom, zbog mnogih činjenica neverovatnom gradu, prošetaćemo Mostarom i obići: Stari most, kulu Kalebiju, Kulu Hercegušu, Sahat Kulu, Krivu ćupriju – jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignut polovinom XVI veku i po predanjima Stari most je sagrađen upravo po uzoru na ovaj mali most. Kujundžiluk – stara mostarska čaršija nalazi se na levoj strani reke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama. Slobodno vreme. Povratak u Sarajevo. Za putnike koji ne idu u Mostar, slobodno vreme u Sarajevu do polaska. U večernjim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Bosnu i Srbiju.

3. dan11.11.2019. Niš

Dolazak u Niš u ranim jutarnjim časovima.

Cenovnik
TERMIN PUTOVANJA
HOTEL CENA PO OSOBI
08/09.11. – 11.11.2019.

****

50€

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.

Dodatne informacije

ARANŽMAN OBUHVATA:

• prevoz turističkim autobusom na navedenim relacijama,
• smeštaj u hotelu 4* u Sarajevu na bazi jednog noćenja sa doručkom,
• obilazak Andrićgrada,
• obilazak Sarajeva u pratnji lokalnog vodiča.

ARANŽMAN NE OBUHVATA

• izlet do Mostara – 15€ (uz pratnju stručnog vodiča, minimum za realizaciju je 20 putnika),
• individualne troškove putnika,
• putno zdravstveno osiguranje.

POPUSTI I DOPLATE

• doplata za jednokrevetnu sobu je 50% od cene aranžmana

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

30% prilikom rezervacije, a ostatak 7 dana pre putovanja

Photos
7 klijenata razmišlja o ovoj destinaciji!