+381 18 511 985 niturs.nis@gmail.com

Solun

Send Us An Enquiry
Send Us An Enquiry
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

5015

SOLUN je drugi po veličini i značaju grad u Grčkoj, posle Atine. To je i glavni grad istoimenog okruga Soluna i periferije Središnja Makedonija. Solun je jedna od najznačajnijih luka Balkana. Osnivač grada je kralj Kasandar. Veruje se da je grad dobio ime po Tesaloniki, supruzi Kasandri i sestri Aleksandra Velikog. Jednodnevni izlet u Solunu, zamišljen je tako da se upoznamo sa istorijom grada, da obiđemo najistaknutije kulturno-istorijske i verske znamenitosti ovog grada, ali i da ostane dovoljno vremena za slobodne aktivnosti, uživanje,druženje i kupovinu.

Plan putovanja

Program putovanja

Ovaj izlet zamišljen je tako da se upoznamo sa istorijom grada, da obiđemo najistaknutije kulturno-istorijske i verske znamenitosti ovog grada, ali i da ostane dovoljno vremena za slobodne aktivnosti, uživanje, druženje i kupovinu.
Polazak na izlet je iz Niša je u petak u 00:00h, parking kod hipermarketa Tempo.
Po dolasku u Solun krećemo u razgledanje grada, obići ćemo centar grada i sledeće znamenitosti: belu kulu, Aristotelov trg i spomenik Aleksandru Makedonskom, srpsko vojničko groblje Zejtinlik, crkvu Svetog Dimitrija, zaštitnika grada Soluna. Nakon razgledanja grada I slobodnog vremena u gardu krećemo do šoping centra “Cosmos”. Polazak iz “Cosmos”-a za Niš je u 20:00 sati (po grčkom vremenu), a u Niš dolazimo posle 03:00 po srednjeevropskomvremenu.

Agencija- organizator, licenca OTP 2/2019 OD 21.01.2019, zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih, objektivnih okolnosti (gužva na granicama, u saobraćaju itd.)

Cenovnik
TERMIN PUTOVANJA CENA PO OSOBI
21.09.2019. 2.400,00 dinara
26.10.2019. 2.400,00 dinara
Info

ARANŽMAN OBUHVATA

– autobuski prevoz na relacijama prema programu,

– obilaske prema programu

– usluge pratioca grupe za vreme izleta,

– organizaciju putovanja u celini.

ARANŽMAN NE OBUHVATA

– Troškove medjunarodnog zdravstvenog osiguranja
– Putnikove individualne troškove

NAPOMENA

Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave, izbor sedišta u autobusu se doplaćuje 10€ po osobi.
Aranžman je rađen na minimum 40 prijavljenih, u slučaju manjeg broja putnika organozator zadržava pravo otkaza do 3 dana pre polaska na put.

Photos
5 klijenata razmišlja o ovoj destinaciji!